Tips voor mannen

Veel mannen vinden het moeilijk om zich passend te kleden in verschillende situaties. Hierdoor ontstaan vaak eigenaardige kledingcombinaties of worden verlopen modetrends gehanteerd. Fashionvoorhem.nl heeft de beste tips voor mannen met gevoel voor fashion en mannen die hulp kunnen gebruiken met hun kledingstijl.

 

Jassen

Als het gaat om mannenjassen, is old fashioned weer helemaal de trend. Bij het dragen van een jas gaat het om de nette en strakke uitstraling. Een formele jas is perfect voor zowel zakelijk- als privégebruik. Onze gouden tip: Een wollen overcoat. Deze jas is tijdloos en zeer toegankelijk.

 

Overhemden

Ook bij de overhemden adviseren wij om voor strak en basic te gaan. Zorg voor een overhemd met een perfecte pasvorm en een nette uitstraling. Past basic en formeel niet bij je? Ga dan voor een overhemd met een eenvoudige ruiten print, een pastel kleur of een distressed look. Onze gouden tip: Een corduroy overhemd. Dit is een dik overhemd met een kwalitatieve uitstraling, die zowel gesloten als open te dragen is.

 

Pakken & kostuums

Op basis van de laatste modetrends beschouwt Fashionvoorhem.nl basic en formeel als een duidelijke trend. Hierbij ben je uiteraard vrij om je eigen persoonlijkheid te laten zien door te spelen met kledingstoffen, kleuren en patronen. Behalve als het gaat om pakken en kostuums. In dit geval is er maar één juiste draagwijze: een strakke pasvorm en basic kleuren.

 

Afspraak maken

Heb je een vraag of wil je meer informatie over de nieuwst mannenmode en fashiontrends? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Wij zullen proberen om binnen 2 uur een reactie te geven op je vraag.